Friday, June 29, 2007

Bukan senang nak profesional dan skillful untuk membuat sesuatu.
Berikut adalah gambaran bagaimana pelumba berlatih pada waktu permulaan.

Kalau kat sini bukan ikut peraturan tapi ikut perasaan...............


1 comment:

Anonymous said...

PRONOTON
Diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan dan ekstrak herba yang berkualiti tinggi dengan kandungan bioaktif yang dikekalkan dengan baik melalui proses ekstraksi farmaseutikal berteknologi tinggi. Ia telah diformulasikan khusus untuk membantu terapi semulajadi bagi masalah-masalah genito-urinari. Ia digunakan secara tradisional sebagai pemakanan untuk lelaki bagi mempertingkatkan daya seksual, keinginan seks dan kesihatan menyeluruh.

Kesan Pengambilan Pronoton
Pengamal-pengamal MayFirst Pronoton akan menikmati dan merasakan segar dan bertenaga serta ciri-ciri kelakian yang hebat. Mereka dapat merasai peningkatan kesihatan menyeluruh melalui perubahan positif terhadap sistem aliran genito-urinari sehingga dapat menikmati peningkatan dalam daya seksual dan keinginan seks.

FEMALING
Ia berfungsi mengimbangkan rembesan hormon, menggalakkan aliran darah yang baik dan memperbaiki kadar rembesan estrogen didalam wanita. Dengan ini ia akan mengekalkan pembentukan kolagen tisu yang akan menguatkan rupabentuk payudara serta kecantikan peha dan pinggul secara semulajadi. Stuktur kulit akan menjadi halus, lembut dan semakin cantik apabila kolagen-kolagen dihasilkan. Phyto-estrogen juga menggalakan pertumbuhan dan melebatkan rambut, menghalang keguguran rambut dan beruban, menguatkan tulang, menghilangkan tanda-tanda kedut kulit muka dan mengentalkan payudara

Siapa Perlu Mengambil MayFirst Femaling:-
• Wanita berusia 20 tahun ke atas
• Wanita yg ingin memperolehi gaya hidup sihat, cantik, mencabar dan berkeyakinan
• Wanita yg berada di dlm Program Pengawalan Berat Badan dan Pelangsingan
• Wanita yg mengalami masalah kesuburan
• Wanita yg mempunyai tanda-tanda awal menopaus & yg telah mengalami menopaus

Hubungi Segera Untuk Maklumat Lanjut:
HAIRI 012.3478502
AMAN 019.6862368
PENGHANTARAN PERCUMA!!
** Term and Condition apply**